Kurkuma in vanilija

Potopisna knjiga (indijskih, veganskih) receptov

„Zbuditi se v Indiji je res čisto poseben občutek, ki se mu ne znam približati z besedami. Jutro tam je polno zvokov. Oglaša se ptič, škripajo stopnice, sliši se prometna cesta, milijoni ljudi prav tisti trenutek, ko odpreš oči in se zaveš, kje si, nekaj glasno počnejo in vse to se sliši kot simfonija… naslednja misel je zajtrk.”


Kulinarično potopisna zgodba Indije je eden od tistih delčkov življenja, ki se ti zgodijo naravnost iz srca, ker je duša tako hotela.


Knjiga vas bo odpeljala v svet barv, edinstvenega vonja in okusov Indije kot sva ga doživeli Beba in Hana, popotnici in raziskovalki, mati in hči, pisateljica in fotografinja. A na tej poti sva bili predvsem učenki dragocenih ljudi, ki so naju spustili v svoje kuhinje in delili z nama čudežnost svoje dežele.

Recepte in občutke sva prinesli domov, jih zapisali v veganski verziji ter vso čudežno energijo popotovanja deliva z vami. Z besedo, sliko, sestavinami in predvsem z veliko srca.

72 veganskih receptov
41 zgodb
18 krajev
118 fotografij
131 strani
TRDA vezava
MERE 25*19,5 cm
AVTORICI Hana in Beba Splichal
JEZIK slovenski ali angleški
ISBN/EAN: 9789610146841
CENA 32 eur
CENA KOMPLETA (Kurkuma in vanilija + Nekaj sladkega) 39,9 eur

“Ne morem si predstavljati, da sva res napolnili dva nahrbtnika, manjši je bil v vsakdanjem življenju šolska torba, in šli na drugo stran sveta. Raziskovati okuse Indije.”

Pokukaj v knjigo


Naročilnica

Knjige naročite preko paypala na spodnjem gumbu. Poslane bodo na naslov, ki ga imate na paypalu. 
Naročate na drug naslov? Bi želeli osebni prevzem v Ljubljani ali Kopru? 
Sporočite na info.muzika@yahoo.com ali sms 041 536 605

Nekaj sladkega

Si predstavljate, da lahko brez mleka, jajc in masla pripravite biskvite, torte, kreme v kozarčkih, čokoladne piškote, slastne sadne pite, brownije, tiramisu, karamelne upognjence in celo magdalenice?

58 receptov za deserte brez jajc, mleka, masla,
nekaj presnih sladic,
nekaj brezglutenskih
in takšnih, ki ne vsebujejo sladkorja.