Zeleni apartma

Zeleni apartma je svež, umirjen, prinaša navdih.

Ima dva vhoda, s terase in skozi glavni vhod, kjer je manjši predprostor, ki si ga deli z modrim apartmajem. Lega je severo-zahodna. Lesena terasa je obrnjena na vrt za
hišo. Pod stoletnimi cipresami je prijeten prostor za poležavanje v senci. Vrtna miza in stoli so kot nalašč za dolge zajtrke, popoldne pa se lahko sončite na vrtu.

Ob rezervaciji izberete, ali želite dve ločeni ležišči ali večjo posteljo za eno ali dve osebi. Če želite, lahko pripravimo tudi dodatno ležišče za tretjo osebo. Studio apartma ima majhno, dobro opremljeno kuhinjo s hladilnikom in kuhalno ploščo.


Zelena je barva harmonije in ljubezni.


Apartmaji, kjer boste nastanjeni, imajo
vsak svoj značaj. Podpirali vas bodo
točno tam, kjer spodbudo potrebujete.
Poimenovali smo jih po barvah, ki
ustrezajo njihovi prevladujoči energiji:
zelen, oranžen in moder.

površina pribl. 30 m2,
oddaljenost od morja pribl . 200m
kapaciteta max. 3osebe (2+1)
ogrevanje – talno gretje
wi -fi
ležalniki in vrtna miza
kuhinja
zasebna terasa
velik vrt

brezplačen najem sup-a in koles

Cenik

april – junijjulij – avgustsetptember – oktober
1 oseba609060
2 osebi9012090
3 osebe120150120


Tu sva, pridi


Rezervacija
    Apartmaji

    Zelen apartma ima dva vhoda, z lesene terase, ki gleda na vrt za hišo, ali iz predprostora, ki si ga deli s sosednjim modrim apartmajem. S severo-zahodno lego nudi razkošje popoldanskega sonca in globoke sence pod stoletnimi cipresami.

    Moder apartma ima vhod skozi manjši predprostor, ki si ga deli z zelenim aparmajem. Njegova lega je severovzhodna, zato je terasa večinoma v senci pod cipresami, skozi okno pa vas zbudijo prvi sončni žarki.
    Pogled na visečo mrežo pod cedro in na dvorišče pred hišo.

    Oranžen apartma je najbolj umaknjen in nudi varno zavetje utrujenim, ki ga zmotijo le kokodakanje in oddaljeni zvoki s plaže. Jutra so sveža, saj se sonce tu prikaže šele popoldne, ko zahaja v oranžnih barvah aprtmaja. Vhod z lesene terase, pogled na vrt za hišo.