Modri apartma

Modri apartma sprošča in vzpodbuja komunikacijo.

Ima ločen vhod s terase in vrta ter manjši predprostor, ki si ga deli z zelenim apartmajem. V studio apartmaju je majhna, a dobro opremjena kuhinja s hladilnikom in kuhalno ploščo. Na široki postelji je dovolj prostora za dve osebi, če želite, lahko pripravimo tudi dodatno ležišče.

Pogled z okna zastira grm pitosporuma, ki cveti in diši podobno kot jasmin. Pod mogočno cedro je vabljiva viseča mreža. Lega apartmaja je severovzhodna. Zjutraj ga obsijejo prvi sončni žarki, čez dan je tudi v največji vročini prijetno hladen, saj je pod vejami stoletnih cipres. Na betonski terasi pred apartmajem boste našli mizico, vrtne stole in počivalnike. Morda vas bo obiskala muca Loti, ki nima nič proti, če vam dela družbo, kadar uživate v poležavanju.


Modra barva prinese razmišljanje
o odnosih, spodbuja
na čustvenem
nivoju.


Apartmaji, kjer boste nastanjeni, imajo
vsak svoj značaj. Podpirali vas bodo
točno tam, kjer spodbudo potrebujete.
Poimenovali smo jih po barvah, ki
ustrezajo njihovi prevladujoči energiji:
zelen, oranžen in moder.

površina pribl . 30 m2,
oddaljenost od morja pribl . 200m
kapaciteta max. 3osebe (2+1)
ogrevanje – talno gretje
wi -fi
ležalniki in vrtna miza
kuhinja
zasebna terasa
velik vrt in viseče mreže

brezplačna izposoja sup-a in koles

Cenik

april – junijjulij – avgustsetptember – oktober
1 oseba609060
2 osebi9012090
3 osebe120150120


Tu sva, pridi


Rezervacija
    Apartmaji

    Zelen apartma ima dva vhoda, z lesene terase, ki gleda na vrt za hišo, ali iz predprostora, ki si ga deli s sosednjim modrim apartmajem. S severo-zahodno lego nudi razkošje popoldanskega sonca in globoke sence pod stoletnimi cipresami.

    Moder apartma ima vhod skozi manjši predprostor, ki si ga deli z zelenim aparmajem. Njegova lega je severovzhodna, zato je terasa večinoma v senci pod cipresami, skozi okno pa vas zbudijo prvi sončni žarki.
    Pogled na visečo mrežo pod cedro in na dvorišče pred hišo.

    Oranžen apartma je najbolj umaknjen in nudi varno zavetje utrujenim, ki ga zmotijo le kokodakanje in oddaljeni zvoki s plaže. Jutra so sveža, saj se sonce tu prikaže šele popoldne, ko zahaja v oranžnih barvah aprtmaja. Vhod z lesene terase, pogled na vrt za hišo.