Living in program

Te zanima, kako poteka naš vsakdanjik, kaj počnemo, kako pečemo kruh z drožmi, kuhamo in vodimo projekt Vila Muzika? Pridruži se nam na brezplačnih aktivnih počitnicah.

Veseli sva vsakogar, ki ga zanima naš način življenja in ga je pripravljen deliti z nami najmanj dva tedna ali, še raje, za dlje časa. Dobrodošla je pomoč na vrtu, hišniška opravila, varstvo hiše, skrb za živali, mačke, pse, kokoši. Pričakujemo nekje šest ur dnevno pomoči. Delo je prostovoljno in po dogovoru, tako da ostane dovolj prostega časa za sprehode, kolesarjenje, plavanje. Zaželeno je, da naš pomočnik/ pomočnica govori angleško, je navajen živali, se znajde v različnih situacijah, je samoorganiziran, se dobro počuti sam in v družbi, je vegan ali sprejme takšno prehrano v času našega druženja.

V vsakem letnem času je pri nas drugače. Ko je turistična sezona, potrebujemo nekoga v recepciji, spomladi in jeseni za pomoč na vrtu, pozimi večinoma za čuvanje hiše. Pri nas dobiš svojo sobo in souporabljaš kopalnico in kuhinjo, v kuhinji pa te bo čakal vsaj en topel obrok, ponavadi kosilo. Za ostalo poskrbiš sam. V času izven sezone lahko kot prostovoljec za simbolično najemnino najameš apartma za daljše obdobje. Želiš več informacij? Izpolni prijavnico in kmalu se ti bomo oglasili.