Apartmaji

Vabljeni ste, da na obisku v Muziki izberete prehrano na rastlinski osnovi.

Upamo, da bodo počitnice brez mesa in rib za vas zanimiva izkušnja. Za veganske recepte obiščite …

V vrtu Vile Muzike živijo domače muce, psi, petelini, kokoši in želva Katarina. Vsi so družabni , če vam bo njihova družba odveč, nas na to prosim opozorite. Čeprav imamo radi živali, žal ne moremo sprejeti pasjih obiskovalcev.

Apartmaji so v pritličju in imajo ločen vhod od ostalega dela hiše. Vsak apartma ima svojo teraso z vrtno mizo in ležalniki, gostje pa ste dobrodošli, da poiščete svoj kotiček tudi na vrtu in pod oljkami. Vabljeni ste k visoki mizi pod pergolo, ki jo zjutraj obsije sonce, in je kot nalašč za prvo kavo in zgodnji zajtrk.

Za razvajena jutra naročite košarico z zajtrkom ali sveže pečen kruh in domačo marmelado v svoj apartma.


Katera barva je tvoja?

Zelen apartma ima dva vhoda, z lesene terase, ki gleda na vrt za hišo, ali iz predprostora, ki si ga deli s sosednjim modrim apartmajem. S severo-zahodno lego nudi razkošje popoldanskega sonca in globoke sence pod stoletnimi cipresami.

Moder apartma ima vhod skozi manjši predprostor, ki si ga deli z zelenim aparmajem. Njegova lega je severovzhodna, zato je terasa večinoma v senci pod cipresami, skozi okno pa vas zbudijo prvi sončni žarki.
Pogled na visečo mrežo pod cedro in na dvorišče pred hišo.

Oranžen apartma je najbolj umaknjen in nudi varno zavetje utrujenim, ki ga zmotijo le kokodakanje in oddaljeni zvoki s plaže. Jutra so sveža, saj se sonce tu prikaže šele popoldne, ko zahaja v oranžnih barvah aprtmaja. Vhod z lesene terase, pogled na vrt za hišo.


Apartmaji imajo poseben vhod, s
terase in/ali vrta, ločen od preostalega
dela hiše. V osrednjem prostoru
vsakega apartmaja je postelja za dve
osebi (možna namestitev dodatnega
ležišča za otroka), mini kuhinja in
garderoba.

POVRŠINA PRIBL. 30 m2,
ODDALJENOST OD MORJA PRIBL. 200m
KAPACITETA max. 3 osebe (2+1)
OGREVANJE – talno gretje
Studio aparmaji – bivalni prostor, spalnica in mini kuhinja so v enem prostoru.
Kuhinja (kuhalna plošča, hladilnik, posoda, pribor)
Garderoba

Vrtni stoli in mize, ležalniki.

Imaš v mislih razkošen zajtrk, vonj pravkar pečenega kruha in dolgo razvajeno jutro na terasi?

Skupine v vili

Sprejmemo do 15 oseb (skupno število udeležencev, zunanjih obiskovalcev in organizatorjev). Največ lahko ponudimo majhnim skupinam (6-8 oseb). Udeležence lahko nastanimo v treh studio apartmajih/skupaj 6 ležišč + 2 dodatni ležišči.

Meditacijska soba

Je namenjena skupinski in individualni vadbi, predavanjem, tečajem in izvajanjem masaže. Meditacijska soba in ostali prostori (salon-knjižnica, dnevni wc, terasa pred apartmaji, vrt in vrtno pohištvo) so brezplačno na voljo organizatorju in gostom, ki so nastanjeni v hiši. Zunanjim obiskovalcem zaračunavamo dnevno kotizacijo 6 eurov.

POVRŠINA
KJE?
OPREMA

ŠT. OSEB

30 m2
1. nadstropje vile Muzike
ozvočenje, talno gretje, vadbene blazine, masažna miza
približno 8 za jogo, 15 za meditacije ali predavanja


Nastanitev za skupine

Apartmaji imajo opremljeno mini kuhinjo (prosimo, da je veganska), ločen vhod in teraso z vrtnim pohištvom. Če skupina ne zasede vseh treh apartmajev, proste oddamo zunanjim gostom. Udeleženci delavnic so dobrodošli na terasah pred apartmaji, na vrtu, v oljčnem nasadu, uporabljajo lahko viseče mreže in coffee table pred vhodom v hišo. Na ograjenem vrtu je tudi parkirni prostor. Do obale/plaže je le nekaj minut sprehoda. V treh studio apartmajih je max 6 ležišč + 2 dodatni ležišči. Možen dogovor za skupne veganske zajtrke, malice, kosila ali večerje.